Vanhempainyhdistys

Tarkoitus ja toiminta

Kuopion Lyseon lukion vanhempainyhdistys ry on perustettu syksyllä 1997. Yhdistyksen tarkoitus on lisätä kodin ja koulun välistä yhteistyötä sekä tukea koulun toimintaa. Toiminnan tukemisella tarkoitetaan koulun kasvatus- ja opetustyön tukemista, koulun tunnetuksi tekemistä sekä koulun aineellisten toimintaedellytysten turvaamista.

Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys järjestää erilaisia juhlatilaisuuksia, teematapahtumia sekä neuvottelu-, keskustelu- ja tiedotustilaisuuksia.

Toimintansa tukemiseksi yhdistys kerää jäsenmaksua, ottaa vastaan lahjoituksia, avustuksia ja testamentteja sekä järjestää asianmukaisella luvalla arpajaisia, rahankeräyksiä, myyjäisiä ja huvitilaisuuksia.

SukkaSampo

Vanhempainyhdistys perusti keväällä 2017 Sukka Sampon. Haastamme Lyseolaisten vanhemmat osallistumaan vanhempainyhdistyksen toimintaan neulomalla Lyseolaisten sukkia!

Lankakerän ja kirjontalangan saa koulun kansliasta. Voit halutessasi käyttää myös omaa lankaa. Tervetulleita ovat myös perussukat, ja myös niitä voit neuloa vanhempainyhdistyksen langoista. Vanhempainyhdistys myy Lyseolaisten sukat 35 euron ja perussukat 25 euron hintaan. Tuotto menee Lyseolaisten stipendirahastoon.

Voit neuloa Lyseolaisten sukat myös omaan käyttöön. Käytäthän siinä tapauksessa kuitenkin omia lankoja. Tällöin toivomme, että maksaisit vanhempainyhdistyksen tilille jäsenmaksun 40€/perhe/koko lukioaika.

Lisätietoja Sukka Samposta saat ottamalla yhteyttä vanhempainyhdistykseen.

Ohjeet Lyseolaisten sukkiin:

Jäsenmaksu

Yhdistyksemme on kerännyt opiskelijoiden vanhemmilta vapaaehtoisuuteen perustuvaa 40 euron jäsenmaksua. Kyseinen maksu kattaa opiskelijan koko lukiossa oloajan, mutta maksun voi toki suorittaa useampanakin vuotena. Maksaminen ei velvoita osallistumaan aktiivisesti yhdistyksen toimintaan.

Summa: 40 euroa (tai 15 euroa/lukiovuosi)
Saaja: Kuopion Lyseon lukion vanhempainyhdistys ry
Pankkiyhteys: Nordea, FI94 1078 3500 1576 14
Merkitkää maksutietoihin maksajan nimi.

Yhteystiedot

  • Puheenjohtaja: Markku Koponen
  • varapuheenjohtaja: Mikka Kaarakainen
  • Sihteeri: Ulla Karhunen (ulla.karhunen@opedu.kuopio.fi)
  • Rahastonhoitaja: Anne Valta
  • Hallituksen muut jäsenet: Jarno Käki, Tarja Junninen,  Marko Launonen, Meri Elonheimo
  • Varajäsenet: Jukka Paananen, Alisa Puustinen, Tuija Vepsäläinen, Irma Kilpeläinen

Vanhempainyhdistyksen esittely

Voit lukea lisää vanhempainyhdistystä esittelevästä PDF-esitteestä klikkaamalla linkkiä.