Uusintakuulustelut (Järjestelyjä kehitetään parhaillaan, joten nämä ohjeet eivät täysin pidä paikkaansa)

Mi­kä­li opis­ke­li­ja saa kurs­sis­ta hy­lä­tyn arvo­sa­nan (4) tai kurs­sin suo­ri­tus muu­toin hy­lä­tään, hä­nel­lä on mah­dol­li­suus uu­sin­ta­kuu­lus­te­luun/-suo­ri­tuk­seen yh­den ker­ran. Hy­lät­tyä kurs­si­arvo­sa­naa voi yrit­tää ko­rot­taa myös käy­mäl­lä kurs­sin uu­del­leen. Jos uu­sin­ta­kuu­lus­te­luun il­moit­tau­tu­nut opis­ke­li­ja jää pois kuu­lus­te­lus­ta il­man hy­väk­syt­tä­vää syy­tä, tämä tul­ki­taan suo­ri­tus­ker­rak­si, ja opis­ke­li­jan kurs­si­suo­ri­tus jää hy­lä­tyk­si.

Opis­ke­li­ja il­moit­tau­tuu uu­sin­ta­kuu­lus­te­luun Wil­man kaut­ta.

Kat­so uu­sin­ta­kuu­lus­te­lu­jen päi­vä­mää­rät sekä il­moit­tau­tu­mis­ajat ka­len­te­ris­ta.

Opet­ta­ja täyt­tää jo­kais­ta uu­si­jaa var­ten uu­sin­ta­lo­mak­keen ja si­joit­taa sen muo­vi­tas­kuun – jo­kai­sel­le uu­si­jal­le va­ra­taan siis oma muo­vi­tas­kun­sa. Myös ko­kee­seen liit­ty­vät oh­jeet si­joi­te­taan sa­maan muo­vi­tas­kuun, sa­moin mah­dol­li­set koe­pa­pe­rit.

Muo­vi­tas­kut pan­naan opet­ta­jain­huo­neen pöy­tä­laa­tik­koon, jos­ta val­vo­jat vie­vät ne koe­ti­lai­suu­teen. Ko­keen pää­tyt­tyä val­vo­jat tuo­vat ko­keet muo­vi­tas­kuis­sa ta­kai­sin sa­maan paik­kaan.

Abit­ti-ko­keet la­da­taan Lu­mi­tin ja Ly­se­on opet­ta­jat -ryh­män tie­dos­toi­hin Abit­ti-kan­si­on oi­ke­aan ali­kan­si­oon.

Opet­ta­ja il­moit­taa tu­lok­set opis­ke­li­joil­le ja syöt­tää arvo­sa­nat Wil­maan Ten­tit-koh­das­sa.

Opis­ke­li­ja ei pää­se uu­sin­ta­ko­kee­seen, jos hän on ol­lut koe­vii­kol­la ko­kees­ta pois­sa ai­heet­to­mas­ta syys­tä. Ko­kee­seen osal­lis­tu­mi­nen ei ole sal­lit­tua myös­kään sil­loin, jos opis­ke­li­ja on ol­lut uu­sin­ta­päi­vä­nä ai­heet­ta pois­sa.

Kuo­pi­on Ly­se­on lu­kioOpet­ta­jan aa­pi­nen 2023-202411.6.2015