Tietokoneet

Opiskelijat

Opis­ke­li­joil­la on pää­sään­töi­ses­ti käy­tös­sään kou­lun tar­jo­a­mat tie­to­ko­neet. Kui­ten­kin esi­mer­kik­si koe­ti­lan­tei­ta var­ten kou­lul­la on kan­net­ta­via tie­to­ko­nei­ta, joi­ta säi­ly­te­tään luo­kas­sa 125. Tie­to­ko­neil­le kir­jau­du­taan Wil­ma-tun­nuk­sil­la. YO-ko­kei­den ai­kaan ko­neet on va­rat­tu ko­ke­lai­den vara­ko­neik­si.

Opis­ke­li­joi­den käy­tös­sä on tu­los­tin kir­jas­ton luku­sa­lis­sa; opis­ke­li­jat käyt­tä­vät tu­los­ta­mi­seen omaa pa­pe­ri­aan.

Opettajat

Jo­kai­sel­la opet­ta­jal­la on oma hen­ki­lö­koh­tai­nen tie­to­kone. Luo­kis­sa on te­lak­ka, jo­hon kone lii­te­tään. Opet­ta­jain­huo­neen työs­ken­te­ly­ti­las­sa on nel­jä te­lak­ka­pis­tet­tä, joi­hin opet­ta­ja voi liit­tää oman työ­ko­neen­sa.

Koulun tietokoneverkot

Kou­lun tie­to­ko­neet toi­mi­vat op­pi­las­ver­kon kpk-alu­ees­sa, jon­ka käyt­tä­jä­tun­nuk­se­na toi­mii Wil­ma-tun­nus.

AT-vas­taa­vat aut­ta­vat opet­ta­jia on­gel­ma­ti­lan­teis­sa. Luku­vuon­na 20232024 AT-vas­taa­vi­na toi­mi­vat Miia-Maa­rit Saa­re­lai­nen, Paa­vo Heis­ka­nen, Kim­mo Lei­vo ja Jut­ta Raa­ti­kai­nen.

Tulostus

Kat­so ”ko­pi­o­ko­neet ja tur­va­tu­los­tus”.

Kuo­pi­on Ly­se­on lu­kioOpet­ta­jan aa­pi­nen 2023-202411.6.2015