Henkilöstökortti

Ku­val­li­sen kau­pun­gin hen­ki­lös­tö­kor­tin saa­vat kaik­ki kau­pun­gin työn­te­ki­jät, joi­den työ­suh­de on yli 4 kuu­kaut­ta. Työ­suh­teen luon­teel­la ei ole mer­ki­tys­tä. Etui­suus kos­kee kaik­kia: va­ki­tui­sia, mää­rä­ai­kai­sia, si­jai­sia, oppi­so­pi­mus­suh­tei­sia ja työl­lis­tet­ty­jä.

Tur­val­li­suu­den pa­ran­ta­mi­sek­si Kuo­pi­on kau­pun­ki edel­lyt­tää, että työn­te­ki­jöil­lä on hen­ki­lös­tö­kort­ti nä­ky­vil­lä työ­teh­tä­vis­sä. Kor­tin avul­la asi­ak­kaat, vie­rai­li­jat ym. tie­tä­vät, kuka kuu­luu kau­pun­gin hen­ki­lö­kun­taan.

Hen­ki­lös­tö­kort­ti on hen­ki­lö­koh­tai­nen eikä sitä saa luo­vut­taa ke­nen­kään muun käyt­töön. Ku­val­li­ses­sa hen­ki­lös­tö­kor­tis­sa on työn­te­ki­jän nimi (etu­nimi ja suku­nimi) sekä teh­tä­vä­ni­mi­ke.

Hen­ki­lös­tö­kort­ti-ti­lauk­sen voi teh­dä yk­si­kön esi­mies tai hä­nen ni­me­ä­män­sä val­mis­te­li­ja. Ti­laus on teh­tä­vä en­nen valo­ku­vauk­seen me­noa.

Kat­so tar­kem­mat oh­jeet tääl­tä: https://jsm2018.sha­re­point.com/si­tes/int­ra-hen­ki­los­to­a­si­at/Si­te­Pa­ges/hen­ki­los­to­kort­ti.aspx

Kuo­pi­on Ly­se­on lu­kioOpet­ta­jan aa­pi­nen 2023-202411.6.2015